Kenner Police: ๐˜ผ ๐™จ๐™ฉ๐™ง๐™ค๐™ฃ๐™œ ๐™ฅ๐™ง๐™š๐™จ๐™š๐™ฃ๐™˜๐™š ๐™ž๐™จ ๐™—๐™ฎ ๐™›๐™–๐™ง ๐™ฉ๐™๐™š ๐™—๐™š๐™จ๐™ฉ ๐™™๐™š๐™ฉ๐™š๐™ง๐™ง๐™š๐™ฃ๐™ฉ ๐™ฉ๐™ค ๐™˜๐™ง๐™ž๐™ข๐™ž๐™ฃ๐™–๐™ก ๐™–๐™˜๐™ฉ๐™ž๐™ซ๐™ž๐™ฉ๐™ฎ, several arrested

Published 6:57 am Monday, March 6, 2023

Getting your Trinity Audio player ready...
The Kenner Police Department has taken strides to increase its manpower and presence during hours which have seen an increase in property crimes and suspicious behavior.๐˜ผ ๐™จ๐™ฉ๐™ง๐™ค๐™ฃ๐™œ ๐™ฅ๐™ง๐™š๐™จ๐™š๐™ฃ๐™˜๐™š ๐™ž๐™จ ๐™—๐™ฎ ๐™›๐™–๐™ง ๐™ฉ๐™๐™š ๐™—๐™š๐™จ๐™ฉ ๐™™๐™š๐™ฉ๐™š๐™ง๐™ง๐™š๐™ฃ๐™ฉ ๐™ฉ๐™ค ๐™˜๐™ง๐™ž๐™ข๐™ž๐™ฃ๐™–๐™ก ๐™–๐™˜๐™ฉ๐™ž๐™ซ๐™ž๐™ฉ๐™ฎ. Below is an example of some of the great police work our KPD is doing, these cases were made within 3 hours of each other.
On February 28 at around 10 p.m. a Kenner Police Officer stopped a vehicle in the 400 block of Loyola for various traffic violations. Upon further investigation the officer located over ๐Ÿฝ๐Ÿถ ๐š๐š›๐šŠ๐š–๐šœ ๐š˜๐š ๐š–๐šŠ๐š›๐š’๐š“๐šž๐šŠ๐š—๐šŠ, ๐šŠ ๐š๐š’๐š๐š’๐š๐šŠ๐š• ๐šœ๐šŒ๐šŠ๐š•๐šŽ, ๐š‹๐šŠ๐š๐š๐š’๐šŽ๐šœ ๐šŠ๐š—๐š ๐šŠ ๐š‚๐š–๐š’๐š๐š‘ ๐šŠ๐š—๐š ๐š†๐šŽ๐šœ๐šœ๐š˜๐š— ๐Ÿฟ๐š–๐š– ๐š‘๐šŠ๐š—๐š๐š๐šž๐š— (pictured). Nicholas Giovanni from Kenner was arrested for drug, gun and traffic charges. Officers are investigating the ownership of the gun.
At around midnight, an officer stopped a vehicle for traffic violations in the 2100 block of Airline Drive in Kenner, the officer developed cause and with the assistance of K-9 Muk discovered the driver to be in possession of ๐š–๐šŽ๐š๐š‘๐šŠ๐š–๐š™๐š‘๐šŽ๐š๐šŠ๐š–๐š’๐š—๐šŽ, ๐šœ๐šž๐š‹๐š˜๐šก๐š˜๐š—๐šŽ, ๐š๐š’๐šŠ๐šฃ๐šŽ๐š™๐šŠ๐š– ๐šŠ๐š—๐š ๐š™๐šŠ๐š›๐šŠ๐š™๐š‘๐šŽ๐š›๐š—๐šŠ๐š•๐š’๐šŠ. The driver was charged with traffic offenses, and for drug and drug paraphernalia possession. She was identified as Claire Quinn from River Ridge. A passenger in the vehicle was arrested on ๐š˜๐š™๐šŽ๐š— ๐šŠ๐š๐š๐šŠ๐šŒ๐š‘๐š–๐šŽ๐š—๐š๐šœ ๐š๐š˜๐š› ๐š—๐šŠ๐š›๐šŒ๐š˜๐š๐š’๐šŒ๐šœ ๐šŸ๐š’๐š˜๐š•๐šŠ๐š๐š’๐š˜๐š—๐šœ ๐šŠ๐š—๐š ๐šœ๐š’๐š–๐š™๐š•๐šŽ ๐š‹๐šž๐š›๐š๐š•๐šŠ๐š›๐šข. He was identified as Michael Constant Puderer from Jefferson.
Around the same time, in the 3100 block of Arkansas Avenue, Kenner a Sergeant from the patrol division in a โ€œ๐˜ฉ๐˜ฐ๐˜ญ๐˜ฅ ๐˜ฎ๐˜บ ๐˜ต๐˜ช๐˜ค๐˜ฌ๐˜ฆ๐˜ต ๐˜ฃ๐˜ฐ๐˜ฐ๐˜ฌโ€ moment, conducted a traffic stop which resulted in the arrest of the driver, Dai Ngo from Metairie for being in possession of over ๐Ÿน๐Ÿถ ๐š๐š›๐šŠ๐š–๐šœ ๐š˜๐š ๐š–๐šŽ๐š๐š‘๐šŠ๐š–๐š™๐š‘๐šŽ๐š๐šŠ๐š–๐š’๐š—๐šŽ ๐šŠ๐š—๐š ๐šŠ ๐š๐š’๐š๐š’๐š๐šŠ๐š• ๐šœ๐šŒ๐šŠ๐š•๐šŽ. The passenger, Colin Hedgepeth of Metairie was also found to be in possession of ๐š–๐šŽ๐š๐š‘๐šŠ๐š–๐š™๐š‘๐šŽ๐š๐šŠ๐š–๐š’๐š—๐šŽ, ๐š–๐šŠ๐š›๐š’๐š“๐šž๐šŠ๐š—๐šŠ ๐šŠ๐š—๐š ๐š™๐šŠ๐š›๐šŠ๐š™๐š‘๐šŽ๐š›๐š—๐šŠ๐š•๐š’๐šŠ.
๐Š๐๐ƒ ๐ฐ๐ข๐ฅ๐ฅ ๐œ๐จ๐ง๐ญ๐ข๐ง๐ฎ๐ž ๐ญ๐จ ๐ฆ๐š๐ข๐ง๐ญ๐š๐ข๐ง ๐š ๐ฌ๐ญ๐ซ๐จ๐ง๐  ๐ฉ๐ซ๐ž๐ฌ๐ž๐ง๐œ๐ž ๐š๐ง๐ ๐ฐ๐จ๐ซ๐ค ๐ญ๐จ ๐ค๐ž๐ž๐ฉ ๐Š๐ž๐ง๐ง๐ž๐ซ ๐ฌ๐š๐Ÿ๐ž!